miercuri, 22 aprilie 2015

Siguranta sanatatii populatiei pusa in pericol de mafia din sistemul saitar romanesc!

Incep acest articol care specifica abuzul si discriminarea pe care romanii, trebuie sa o indure in spitalele din Romania, unde sunt supusi abuzului, discriminare, si chiar punerea in pericol a vietii, fiind tratati cu indiferenta, dispret, si incompetenta de cadrele medicale, care in mod abuziv se ascund in spatele unei legi care ii protejeaza, si care da posibilitatea incalcarii legislatiei de baza, incepand cu Constitutia Romaniei, care este garantul sanatatii populatiei, plus celelalte legi care garanteaza sanatatea populatie si este incalcata de catre cadrele medicale incalcand astfel si juramintele depuse la terminarea studiilor in medicine, acel juramant al absolviri!
Sincer ca si reprezentant al societatii civile, raman profund dezamagit de modul cum medicii din Romania, fac acte de malpraxis, in care isi pierd viata sute de romani anual, sau altii raman mutilati sau cu alte sechele datorita actului medical prost facut, care lasa urmari de nedeorit!
Se constata cu stupoare, ca asa numitele reforme din sistemul medical romanesc au fost si sunt facute de mantuiala, astfel facanduse spalari de bani publici de la bugetul de stat, prin asa numitele masuri de reforma, sau acte/ directive ministeriale, care ascund in realitate infractiuni de neimaginat! Acest lucru face obiectul grav, in ceea ce priveste "ATAC LA SIGURANTA NATIONALA A POPULATIEI"!; care este tainuit de sus in jos, ma refer din punct de vedere ierarhic, a celor ce gestioneaza sistemul medical romanesc!
Prin urmare se vede si in presa scrisa si cea televizata, cazuri revoltatoare, care pun semne de intrebare in ceea ce priveste sistemul medical Romanesc, care in loc sa se imbunatateasca, mai rau se distruge!
Sunt multe de spus pe acest subiect, voi reveni cu noi relatari, deoarece acest domeniu este unul prioritar si de interes national, care ne priveste pe toti si trebuie schimbat in interesul nostru a tuturora si nu doar sa functioneze numai pentru cei cu bani! Dreptul la viata a fiecarui pacient este garantul principal a esentei umane, si nu trebuie decis de un cadru medical, daca traiesti sau mori, negocinduse un pret al spagii, asa cum se practica in multe spitale din Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu