miercuri, 25 mai 2016

SOS ROMANIA ALEGERILE LOCALE PRILEJ DE A FACE SPALARI DE BANI PUBLICI!

Incep acest material prin a comunica societatii si omului de rand situatia critica in care se afla atat societatea civila cat si mediul economico- social si cultural; datorita lipsei unei strategii politice; a mafiei electorale care profita si de alocatiile de hrana ale copiilor institutionalizati sau a persoanelor cu dizabilitati; care le este diminuata in comparatie cu puscariasii care o au de 3 ori mai mare!
Constat cu mahnire ca noi cetatenii acestei tari numita Romania; ne lasam mintiti; umiliti; calcati in picioare de un sistem ticalosit unde justitia nusi face treaba; organele statului corupte;
Incepand de la Administratia prezidentiala; GUVERNUL ROMANIEI si toate ministerele de resort cu prefecturi; consili judetene; si agentii teritoriale care trebuiesc reformate din temelii pentru a salva Romania de la un dezastru privind siguranta nationala!
Prin urmare solicit presedintelui Romaniei si Guvernului ROMANIEI; aplicarea legiSigurantei Nationale ; reforme pe toate palierele in regim de urgenta! Voi reveni cu adaugiri la materialul informativ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu