duminică, 2 noiembrie 2014

Ma nipularea alegerilor prin pomeni electorale si metode ilicite si corupte!

Ca si observator, si reprezentant al societatii civile, constat faptul ca romanul este manipulat, si prostit, cu practici si metode incorecte, politic de a obtine un vot favorabil sau nu in favoarea unui candidat sau partid, politic, metode si practici care au fost practicate si sunt de fiecare data cand sunmt alegeri atat locale sau prezidentiale!
Prin urmare aceste alegeri vor fi fraudate si manipulate in anumite scopuri politice, prin practici politice stiuite, si nestiute!
Din punct de vedere moral, majoritatea romanilor nu stiu cu cine sa voteze, dar in schimb au cine sai manipuleze sau sai forteze intr-un fel sau altu, sa voteze in favoarea unui partid anum, in chimbul unei remuneratii financiare sau materiale!
Sperantele romanilor, pentru acest scrutin de vot, sunt acelea de a schimba in bine aceasta tara, pacea politica, incetarea uri politice, coruptiei , discriminarii, o justitie dreapta si nu manipulata politic, un trai decent, o economie functionala, locuri de munca sigure, o siguranta in tara lor si nu in alta tara!
Constat dupa 24 de ani de democratie in Romania, faptul ca in Romania practicile democratice nu sunt respectate, iar manipularea politica este un factor negativ al democratiei, batalia politica pentru a obtine puterea de conducere a statului, se face prin metode neortodoxe, si au ca scop fraudarea alegerilor, pentru a obtine puterea ilegal, si de a acoperi ulterior coruptii acestei tari, care au pus in pericol statul de drept si care vor face ulterior politici in favoarea lor si nu a cetateanului de rand, nerespectand Constitutia tarii, sau legile si normele UE!
Voi reveni cu un nou material

Un comentariu:

  1. Ziua bună Fiecare One aici ...

    Am Victoria Anita Crawford din Bahrain, am ajuns doar împrumut mea de la aceasta companie în această dimineață, o cantitate împrumut de €4 milioane de euro, fără nici o întârziere, după aplicarea pentru un credit in banca, dar ei resping cererea mea de credit form.Please îi contactați în cazul în care sunt interesați în obținerea unui împrumut de aici este de e-mail lor.
    marlyeduarda94@gmail.com

    RăspundețiȘtergere