joi, 26 ianuarie 2017

Criminalitatea din institutiile de ocrotire a persoanelor cu dizabilitati si a tinerilor institutionalizati din Romania!

Asistam ca societate democratica europeana la un fenomen din punctul meu de vedere de crima asupra umanitatii, si asupra persoanelor care nu se pot apara si ma refer aici la tineriibdin institutiile de ocrotire, centre sociale cu dizabilitati, centre de plasament, unde mor tineri an de an in conditii suspecte!
Lipsa hranei, a materialelor igienico sanitare, medicamentelor, accesul la educatie, sanatate si integrare in comunitate, este de neimaginat si de neacceptat intr- un stat demicratic, stat membru UE!
Solicit public clausa de infrigiment, a statului roman, privind gravele derapaje ce au loc, in societatea romaneasca, si ma refer aici a autoritatilor competente, care sunt iresponsabile si care fac spalari de bani, pe spatele acestei categorii sociale defavorizate!
In cunostinta de cauza, fac aceste precizari, deoarece am sesizat de nenumarate ori statul roman, ma refer aici la toate SOS- urile privind aceasta categorie sociala, care a fost nu numai neglijata constient, dar acesta categorie traieste conditii de neimaginat, incepand de la violenta, discriminare, fals si uz de fal a autoritatilor, adoptii facute pe spagi si netransparente, traficul de persoane pentru prostitutie, si o multime de alte abateri care fac obiectul celor mentionate mai sud!
Fac apel public catre toate institutiile statului, sa ia masurile legale ce se impun, ca acest genocid sa se opreasca, genocid ce are loc asupra tinetilor din institutiile sociale si nu numai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu