marți, 3 ianuarie 2017

Noua strategie de guvernare, jaf la adresa societatii civile defavorizate...

In ciuda vointei poporului roman s- a instalat un no guvern, care fac parte diversi oameni care nu vor face cinste si onoare tarii, fiind condusi din umbra de oameni cu dosare penale si care au subminat economia nationala a Romaniei timp de multi ani de guvernare!
In principiu suntem condusi de un guvern si o majoritate parlamentara care nu au gvorumul corect conform Constitutiei Romaniei, si ca atare guvernarea tariu trebuie sa revina direct presedintelui tarii!
Nu pot sa cred si sa sustin atat ca societate civila un guvern de corupti si incompetenti pentru acest stat europen in care cu ghilimelele derigoare traim!
Nici guvernarea tehnocrata si nici acest guvern nu va micsora saracia din Romania!
Nici bine nu sau instalat au crescut costul transportului public desi au scazt accizele la carburanti! Pretul crescand cu 25%, exemplu in Vrancea! Desi este o zona saraca, defavorizata, baroni judeteni au acceptat aceasta crestere ilegala la transportul public!
Deasemenea alimentele, energia electrica, impozitele vor fi majorate cu circa 10 procente!
Despre ce bunastare vorbeste aceasta alianta de guvernare PSD, ALD si UDMR? Bunastarea cui? A sistemului mafiot comunisto- democrat?
Ma intreb atat ca si economist, analist, sociolog, pana unde poate merge aceasta crima politica asupra unei societatii, aflata in sclavie, ruinare, si ruinare economica, sociala, cultrala si asa mai departe!
Voi reveni cu noi adaugari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu