miercuri, 8 februarie 2017

Criza sociala si politica, Atac la Statul de drept!

Asistam astazi, la o criza politica, care pune in pericol Statul de Drept, prin sacrificarea integrala a societatii romanesi, in speta a categoriei sociale defavorizate, categorie ce a fost mereu lasata sa sufere, de toate guvernele, care au musamalizat anchete, strategii de redresare sociala, ce sa duca la integrarea reala in societate a acestor caegorii, care au dus si duc anumie poveri inechitable a socieatii in care traim!
Lipsa de implementare a programelor reale de integrare a acestor categorii socaiale in socieate, fac obiectul unei culpe reale, aceea ca sunt condamnati la o saracie si la un trai chinuit, care duce la moarte a persoanelor care efectiv nu au sprijinulreal al societatii!
Genocidul din centrele sociae, spalarea banului pubic, a fondurilor europene, a sumelor ce se aduna din diverse donatii, pe spatele acestor categorii sociale, denota faptul ca asa zisa coruptie sociala, care a atins cote alarmante, si care are efecte negative in socieate, efecte care duc la crima organizata, ce pne in pericol intreaga societate, si implicit alte efecte care se dedc de aici din acest flagel, pe care clasa politica il acopera an de an!
Tot aici vreau, sa trag acel semnal de alarma, in care clasa politica si instittiile statului de resort, care fac abateri grave de la legea fundamentala, si normele Uniunii Europene, care pun inpericol intrega strategie de functionare a statului, care are ca efect destabilizarea intregii societati!
Lucrurile sunt mult mai grave in ansamblu, pe toate palierele sociale ale intregii societati, datorita nepasarii si tratarii cu indiferenta de catre unii factori de decizie, a acelor strategii care nu sunt puse in practica, datorita intereselor financiare ascunse!
Cert este, ca societatea romaneasca trebuie sa se reformeze din temelii, atat clasa politica, care trebuie sa aplice legi si sa creeze programe reale, care sa duca la unitate, prosperitate si stabilitate pe toate palierele sociale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu