marți, 21 februarie 2017

Destabilizarea Romaniei prin metode politice si interese penale!

Timp de 27 de ani si chiar mai mult, asistam la un fenomen major a coruptiei in Romania, coruptie criminala la adresa statului de drept, stat condus de o clasa politica corupta, cu interese ascunse, aliante de partid cu protocoale ascunse, ce pun in pericol siguranta nationala in ansamblu, economia atat la nivel micro cat si macro- economic!
Prin urmare reforma politica in Romania, a inceput si trebuie sa continuie in interesul national al Romaniei, reforma care sa tina cont atat de doctrina de partid, Constitutia Romaniei, legile fundamentale interne si internationale, tratatele la care Romania a luat parte, directivele NATO si UE!
Credibilitatea clasei politice in Romania, este una fragila si slaba in acrst moment, avem conform multor analize atat statistice, cat si a multor analisti politici, economici si sociali, pareri reale care duc la un fenomen care nu face cinste si onoare, clasei politice din Romania!
Schimbarea atitudinii si a respectarii si asumarii, a tot ce se vrea in fond cu clasa politica din Romania, vom vedea pe parcursul urmatorilor ani!
Cert este ca societatea civila a actionat si va actiona neconditionat in strada, in demersuri oficiale pe toate palierele, pana ce clada politica va tine cont in mod real si neconditionat, de problema societatii civile lipsita de aparare impotriva coruptiei politice din Romania si nu numai ci si cea externa!
Fac un apel public tuturor partidelor din Romania, sa faca acele analize interne de partid, sa se ajunga la acele consensuri reale si punerea in valoare atat a doctrinelor ce au ca obiect interesul national al tuturora!
Readaptarea organigramelor interne, a programelor politice, sociale culturale si asa mai departe, in intetesul tuturor romanilor indiferent de sex, religie sau entitate!
Avem astazi la 27 de ani de democratie, prea multe persoane politice care sunt in functii cheie din statul roman, cu dosare penale, sau cu sentinte definitive, care conduc sau ocupa functoi in structurile statului roman, care percliteaza siguranta celor ce traiesc sau sunt nevoiti intr- un fel sau altu sa apeleze sau sa reprezinte in fond statul roman prin persoana in cauza!
Destabilizarea Romaniei se vrea on primul rand de aceste persoane penale, cu dosar penal de ciruptie sau de alta natura, care trebuie sa faca un pas in spate fara a mai impiedica, pe cei ce vor cu adevarat sa faca ceva util in Romania, in intetesul national al tuturora!
Sunt multe de relatat in acest domeniu, cert este ca societatea civila defavorizata sufera datorita incompetentei unei clase pilitice care ia decizii politice si de orgoliu in defavoarea semenilor care iau ales in fond de buna credinta, sai reprezinte si sai apere cu adevarat!



Un comentariu:

  1. Finanțare între special puternic depună mărturie.

    Ai nevoie de orice tip de credit? Dacă da, atunci contactati-ne azi pentru un împrumut rapid rapid până la 90.000 euro la o rată a dobânzii de 3% pentru o perioadă de nu determinabile de 15 ani.

    Contact email: offertafinanzaprestito@gmail.com

    RăspundețiȘtergere